Meester Charlotte

  slaat spijkers met koppen!

Juridische dienstverlening en incasso  voor particulieren en MKB-ondernemers 

Je vordering wordt nog steeds niet betaald? Is een meningsverschil uitgelopen op een juridisch conflict? Je wordt elke keer aan het lijntje gehouden? Word je van het kastje naar de muur gestuurd? Vind je de drempel om naar de rechter te stappen te hoog? Dan is het hoog tijd voor Meester Charlotte.

Conflicten zijn er in allerlei soorten en maten. Veel daarvan kun jezelf oplossen, maar er kunnen zich zaken voordoen, die een juridische oplossing vragen.

Meester Charlotte verleent juridische dienstverlening op verschillende rechtsgebieden naar Nederlands, Europees en Internationaal recht, zowel voor de particulier als voor de mkb-ondernemer. Waar je ook mee zit: je belangen worden maximaal behartigd en het doel wordt nooit uit het oog verloren.  

Meester Charlotte bijt zich vast in je dossier en neemt je juridische zorgen uit handen. Integriteit staat hoog in het vaandel en daarom werkt Meester Charlotte open en transparant tegen een aanvaardbaar tarief. Zij deelt de kennis en de voortgang in begrijpelijke taal, zodat alle stappen naar een oplossing gezamenlijk en wel overwogen kunnen worden genomen.

Laat je juridische zaken niet langer op zijn beloop. Meester Charlotte slaat spijkers met koppen!

                         Let's talk