Meester Charlotte

  slaat spijkers met koppen!

Een eigen vroege ervaring waar ik moest opkomen voor mijn belangen is van grote invloed geweest op mijn studiekeuze. De zaak wist ik naar mijn hand te zetten en dat succes smaakte naar meer. Ook de wijze waarop ik de wederpartij wist af te troeven, gaf mij een goed gevoel. Sindsdien wist ik het zeker: ik wilde rechten gaan studeren. Ik wil die kennis en mijzelf inzetten voor anderen om lastige juridische problemen op te lossen en hen de smaak van succes te laten proeven.

Ik ben afgestudeerd in het Nederlands, Europees en Internationaal recht aan de Universiteit van Tilburg. Daarna heb ik uit nieuwsgierigheid nog een aantal aanvullende vakken gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en de Radboud Universiteit in Nijmegen. De kans om onderzoek te doen naar de relatie tussen Business and Humand Rights aan de Universiteit van Zurich heb ik met beide handen gegrepen.

Tijdens het EU-voorzitterschap heb ik de mogelijkheid gekregen om voor de Nederlandse ambassade in Luxemburg te werken. Die ervaring kwam mij goed te pas tijdens mijn werkzaamheden voor het Ministerie van Economische Zaken en het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Kennis alleen is volgens mij niet voldoende om een juridische zaak te winnen. Je moet ook over de juiste persoonlijke eigenschappen beschikken. Als anderen worden gevraagd om mij te beschrijven, dan zullen ze zeker inlevingsvermogen noemen. Dat vind ik vanzelfsprekend, want het probleem is niet van mij, maar van mijn cliënt die naar een passende oplossing zoekt. Daarnaast zullen ook mijn doortastendheid, doorzettingsvermogen, gedrevenheid, eerlijkheid en integriteit worden genoemd. Het woord "opgeven" komt niet voor in mijn woordenboek, maar ik ben wel realistisch genoeg om te adviseren om een zaak niet door te zetten als het meer kost dan dat het oplevert. Ik denk en zoek naar oplossingen, niet naar belemmeringen.

Je krijgt van mij altijd een praktisch, realistisch en eerlijk advies. Jouw problemen of vragen lossen we samen op in jouw belang. Jij staat er niet alleen voor! We werken zoveel mogelijk digitaal. Aan kantoorkosten doen we niet en het eerste uur advies is gratis. Zo heb je al een deel van de kosten bespaard.

Dit is wat ik ken en kan. Dit is wie ik ben en wat ik je te bieden heb. Meester Charlotte, die spijkers met koppen slaat!